• Nederlands
  • Nederland(EUR €)
Gratis verzending op alle bestellingen Gratis verzending op alle bestellingen
/

Retour- en restitutiebeleid

Om uw winkelervaring aangenamer te maken, bieden wij een eenvoudig retoursysteem, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook het ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via: service@blauwenova.com, Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een retouretiket en instructies over hoe en waar u uw pakket naartoe kunt verzenden. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag in te dienen, worden niet geaccepteerd.

Houd er rekening mee dat de klant verantwoordelijk is voor alle retourkosten

U kunt altijd contact met ons opnemen voor elke retourvraag op: service@blauwenova.com,

Schade en problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen evalueren en het kunnen oplossen. Beschadigde of ontbrekende items die na 5 dagen worden gemeld, worden niet terugbetaald

Uitwisselingen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u hebt te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

Restituties
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt er automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het tot 10 dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening wordt weergegeven.

als u vragen heeft over het retour- en terugbetalingsbeleid, neem dan contact met ons op via

E-mail: service@blauwenova.com

Adres: Potbosstraat 10, 5753 GW Deurne, Nederland

Telefoon nummer: +31 97010526472

Bedrijfsuren: 9.00 - 17.00 uur CET van maandag tot vrijdag