now is modern browser
  • Nederlands
  • Nederland(EUR €)
Gratis verzending op alle bestellingen Gratis verzending op alle bestellingen
/

Ons verhaal

Welkom bij Blauwenova - uw ultieme bestemming voor heren blazers!

Bij Blauwenova geloven we dat stijl nooit in het gedrang mag komen en dat vertrouwen altijd in de mode moet zijn. Daarom zijn we toegewijd om mannen te voorzien van de beste selectie blazers die klassieke elegantie combineren met hedendaagse trends.

Ons verhaal

Blauwenova is geboren uit een passie voor herenkleding en een verlangen om de manier waarop mannen zich kleden te herdefiniëren. Onze reis begon met een eenvoudige missie: het samenstellen van een verzameling blazers die elke man zich op zijn best laten voelen, of het nu gaat om een formeel evenement, een zakelijke bijeenkomst of een informeel avondje uit.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid van een kleine lokale boetiek tot een online bestemming die wordt vertrouwd door heren over de hele wereld. We danken ons succes aan onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit, stijl en klanttevredenheid.

Waarom kiezen voor Blauwenova?

  1. Ongeëvenaarde kwaliteit:We kopen onze blazers van de beste materialen en werken met bekwame vakmensen die nauwgezette aandacht besteden aan detail.Elke blazer is een meesterwerk van vakmanschap en comfort.
  2. Uitgebreide selectie:Onze uitgebreide collectie bevat blazers in een breed scala aan stijlen, kleuren en maten, zodat u de perfecte blazer voor elke gelegenheid vindt.
  3. Uitzonderlijke service:We zijn trots op het leveren van eersteklas klantenservice.Ons toegewijde team is er om u te helpen met eventuele vragen, zodat u verzekerd bent van een naadloze winkelervaring.
  4. Betaalbare luxe:Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige mode.Daarom bieden wij concurrerende prijzen zonder in te leveren op kwaliteit.
  5. Stijlinspiratie:Bezoek onze blog en social media kanalen voor stijltips, outfit ideeën en de laatste modetrends.We zijn er om je te helpen op het snijvlak van mannenmode te blijven.

Word lid van onze community

Bij Blauwenova verkopen we niet alleen blazers; We bouwen een gemeenschap van fashion-forward individuen die onze passie voor stijl delen. Volg ons op sociale media, abonneer je op onze nieuwsbrief en vier samen met ons de kunst van het goed kleden.

Bedankt voor het kiezen van Blauwenova voor uw blazer behoeften. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van uw stijlreis en u te helpen een statement te maken met elke blazer die u draagt.

Als u vragen of feedback heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.

E-mail: service@blauwenova.com

Adres: Potbosstraat 10, 5753 GW Deurne, Nederland

Telefoon nummer: +31 97010526472

Bedrijfsuren: 9.00 - 17.00 uur CET van maandag tot vrijdag