• Nederlands
  • Nederland(EUR €)
Gratis verzending op alle bestellingen Gratis verzending op alle bestellingen
/

Facturering en algemene voorwaarden

1. Prijzen:

Alle prijzen die op de Blauwenova-website worden weergegeven, zijn in de aangegeven valuta en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De vermelde prijzen zijn exclusief eventuele toepasselijke belastingen, heffingen of verzendkosten, die tijdens het afrekenproces worden berekend en toegevoegd.

2. Betaalmethoden:

Voorlopig accepteren we alleen Paypal-betalingen. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Zodra uw bestelling is verzonden, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-site om de betaling uit te voeren.

Zelfs als u geen PayPal-account heeft, kunt u via PayPal nog steeds met een creditcard afrekenen. Klik hiervoor op "Betalen met bankpas/creditcard" en u wordt doorgestuurd naar een beveiligde pagina waar u uw creditcardgegevens kunt invoeren of de betaling veilig via PayPal kunt voltooien.

3. Orderbevestiging:

Zodra u een bestelling plaatst op onze website, ontvangt u een bevestigingsmail met de details van uw aankoop. Deze e-mail betekent niet dat wij uw bestelling accepteren; het dient alleen als ontvangstbevestiging.

4. Orderverwerking:

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt.

5. Verzending:

Wij verzenden alleen Nederlandse bestellingen, internationale verzending is nog niet mogelijk

6. Retourneren en ruilen:

We willen dat je tevreden bent met je aankoop bij Blauwenova. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw bestelling, komt u mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van uw artikelen in aanmerking voor retournering of omruiling. Raadpleeg ons retour- en ruilbeleid op onze website voor gedetailleerde instructies en geschiktheidscriteria.

7. Productbeschikbaarheid:

Hoewel we er alles aan doen om nauwkeurige voorraadinformatie op onze website bij te houden, kan het af en toe voorkomen dat artikelen niet meer op voorraad zijn. In dergelijke gevallen zullen we u onmiddellijk op de hoogte stellen en alternatieven of een volledige terugbetaling aanbieden.

8. Intellectuele eigendom:

Alle ontwerpen, afbeeldingen en inhoud die op de Blauwenova-website worden weergegeven, zijn het intellectuele eigendom van Blauwenova en worden beschermd door het auteursrecht en andere toepasselijke wetten. Elk ongeoorloofd gebruik of reproductie van onze inhoud is ten strengste verboden.

9. Privacybeleid:

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij verzamelen en verwerken uw persoonlijke gegevens uitsluitend met het doel uw bestellingen uit te voeren en u de beste winkelervaring te bieden. Raadpleeg voor meer informatie ons privacybeleid op onze website.

10. Beperking van aansprakelijkheid:

Blauwenova kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten of website. Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de aankoopprijs van het product.

11. Toepasselijk recht en jurisdictie:

Deze facturerings- en algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland. Alle geschillen die voortvloeien uit deze voorwaarden zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken in Kentucky.

Door de Blauwenova-website te gebruiken en een bestelling te plaatsen, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Facturering en Algemene Voorwaarden. Het wordt aanbevolen dat u deze voorwaarden zorgvuldig leest en begrijpt voordat u een aankoop doet. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.